ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі судитимуть двох молодиків, які півроку займались грабежами

Олександр Косик

|

Два мешканці Самбора можуть опинитися за ґратами через вчинення серії крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 22-річного та 19-річного мешканців м. Самбір, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисники упродовж липня-грудня 2017 року, проникали у приміщення Самбірського професійно-технічного училища, редакцій газет міста, а також у приватні нежитлові приміщення місцевих мешканців, звідки викрадали матеріальні цінності.

Зазначимо, що загальна сума збитків становить майже 63 тисячі гривень.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Самбірського міськрайонного суду для розгляду по суті. За вчинене вказаним особам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *