ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість ДТП на дорогах Львівщини значно зменшилась, - патрульна поліція області

Юлія Шпак

|

У Львівській області за січень та лютий сталося значно зменшилась кількість ДТП, аніж за поточний період минулого року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

«Якщо брати лютий 2018 року, то в порівнянні з 2017 роком кількість травмованих в ДТП зменшилася аж на 66%. Якщо у лютому 2017 на території області зафіксували 89 ДТП з потерпілими в яких травмувалося 94 особи та загинули 13 людей, то цього року 26 ДТП в яких травмувалися 32 особи і загинуло 2 людини. Також, на 10 відсотків зменшилася загальна кількість дорожньо-транспортних пригод», – йдеться у повідомленні.

Також у патрульній поліції зазначають, що цього року було запропоновано ряд соціальних ініціатив, метою яких була пропаганда та привернення уваги всіх учасників дорожнього руху до безпеки на дорозі.

«Так, на Львівщині запрацював проект Керуй. Відомі люди та лідери громадської думки розповідали про важливість дотримання правил дорожнього руху. За підтримки органів місцевого самоврядування Управління патрульної поліції у Львівській області розмістило на зовнішніх носіях реклами мотивуючі плакати, які стимулюють водіїв зменшити швидкість. Проводилася постійна робота у школах та трудових колективах. Співпраця з громадськими організаціями та суспільними ініціативами», – додають у відомстві.

«Ми у своїй роботі постійно намагаємося довести усім учасникам дорожнього руху, що правила і повага на дорозі рятують життя», – наголошує начальник патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко.

Також у патрульній поліції додають, що у Львові та області збільшилася кількість патрулів, що також є стримуючим фактором для учасників дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *