ОСТАННІ НОВИНИ

Дитячому медичному центру у Львові передадуть обладнання для онкохворих

Юлія Шпак

|

У четвер, 15 березня, Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові передадуть обладнання для онкохворих. Про це Львівському порталу повідомили організатори подій.

 

Благодійний фонд «Крила надії» за підтримки фонду «Таблеточки» придбали гемоаналізатор вартістю 3 000 000 гривень для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові.

«Це обладнання необхідне для вимірювання рівня хіміопрепарату у крові. У разі перевищення норми дитина може померти. Щоб апарат запрацював і діти почали отримувати якісне лікування, потрібні витратні матеріали. Поки що їх не закупили», – йдеться у повідомленні.

Відтак, організатори просять долучитися 15 березня до заходу усім охочим, аби допомогти всім онкохворим дітям Львова і західної України.

«Подія буде присвячена офіційній передачі обладнання для лікарні. Під час події ми з вами запустимо у соціальних мережах флешмоб «Марш Розбишак». Цей флешмоб буде направлений на збір 460 000 гривень для придбання витратних матеріалів для апарату», – додають організатори.

Дата і час проведення заходу: 15 березня 2018 року, 11.00 год.

Місце: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, вул. Дністерська 27, м. Львів.

Благодійний фонд «Таблеточки» захищає інтереси онкохворих дітей та їхніх сімей в Україні. За час існування 7 000 дітей отримали допомогу фонду у розмірі понад 105 000 000 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *