ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перехожі затримали розшукуваного розбійника

Олександр Косик

|

У Львові перехожі допомогли пограбованій дівчині затримали чоловіка, який вчинив на неї розбійний напад. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Сьогодні, 6 березня, на вулиці Княгині Ольги невідомий чоловік напав на дівчину, повалив її на землю, пригрозив канцелярським ножем та заволодів її речима. Злочинець забрав сумку з мобільним телефоном, планшетом, документами та почав втікати.

Потерпіла не розгубилася – побігла за ним та почала кричати, що її пограбували. Перехожі почули крик дівчини та побігли на допомогу. Громадяни побачили чоловіка, який втікав, побігли за ним та викликали патруль. Втікач спробував перелізти через металевий паркан, проте йому це не вдалося. Натомість він сильно порізав собі долоні.

Злочинця загнали в внутрішній двір будинку, звідки не було виходу. В цей момент на місце події під’їхав екіпаж патрульної поліції. Нападника затримали. Так як в нього була сильна кровотеча, патрульні надали йому домедичну допомогу. На місце події приїхала слідчо-оперативна група та бригада медиків.

Під час особистого огляду, в чоловіка виявили речі потерпілої.

В базі даних 35-річний мешканець Львівської області числився у активному розшуку за крадіжку, а також вже притягався за крадіжки, грабіж та наркотики. Справу передали слідчим Франківського відділу поліції.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *