ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО не постраждав жоден український захисник

Юлія Шпак

|

Російсько-окупаційні війська вкотре яскраво продемонстрували абсолютне небажання дотримуватися  будь-яких мирних домовленостей. Спільне рішення Тристоронньої контактної групи про всеосяжне, стале та безстрокове припинення вогню, яке мало початися опівночі 5 березня, вже вночі було порушене окупантами із застосуванням мінометів. Внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ жодний захисник України не був поранений та травмований. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

 

Луганський напрямок

4 березня на противник тричі порушив режим припинення вогню ввечері. Двічі під тривалими обстрілами російсько-окупаційних військ з мінометів калібру 82 мм, станкових гранатометів та стрілецької зброї опинялися наші опорні пункти в районі Щастя.

Ще один ворожий обстріл із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм зафіксовано нашими військовими в районі Луганського, що на Світлодарській дузі.

Донецький напрямок

Минулої доби противник 4 рази відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України. Перший ворожий обстріл з мінометів 120 калібру був зафіксований нашими військовими в районі Мар’їнки з опівночі.

Найбільшу активність на Донецькому напрямку противник проявляв в районі Павлополя. Протягом півтори  години, починаючи з 07:00 ранку, противник обстрілював наші опорні пункти з мінометів калібру 120 мм, БМП, станкових гранатометів та стрілецької зброї і навіть з озброєння танку.

Ще один мінометний обстріл наших позицій з калібру 120 мм відбувся в районі Широкіного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *