ОСТАННІ НОВИНИ

Двох мешканців Львівщини, які намагались дати 5 тисяч доларів хабара військовому прокурору, взяли під варту

Юлія Шпак

|

На Львівщині затриманих двох хабародавців на спробі підкупу прокурора військової прокуратури Львівського гарнізону взято під варту.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  військової прокуратури Західного регіону України.

 

«Шевченківський районний суд м. Львова за клопотанням військової прокуратури Західного регіону України обрав директору та представникові одного із суб’єктів господарювання міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави – 140 тис грн відповідно», – йдеться у повідомленні.

Як зазначалося раніше, 2 березня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчі Головного управління Національної поліції України у Львівській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Нацполіції України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, припинили протиправну діяльність вказаних осіб.

Хабар у розмірі 5 тисяч доларів США призначався прокурору військової прокуратури Львівського гарнізону за закриття кримінального провадження за фактом заволодіння державними коштами при закупівлі житла для військовослужбовців-учасників АТО на суму понад 5 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *