ОСТАННІ НОВИНИ

Львів розмістив на депозит в «Укргазбанку» понад 350 мільйонів

Омелян Шевчук

|

Станом на 1 лютого 2018 року на депозитному рахунку в філії АТ «Укргазбанк» у м. Львові знаходилось 354,94 млн грн. Ці кошти мають своє цільове призначення і будуть використовуватись на різні інфраструктурні проекти, які передбачені бюджетом розвитку м. Львова на 2018 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

За даними мерії, торік завдяки коштам, покладеним на депозитний рахунок, місто отримало додатково 70 млн. грн. Кошти, які були покладені на депозит – це тимчасово вільні кошти, допоки не здані об’єкти, на які вони виділені.

«На сьогодні на депозитному рахунку в Укргазбанку, який офіційно виграв конкурс, є 354,94 млн. грн. Наголошую, це гроші не вільні, а тимчасово вільні. Ці кошти уже розподілені і розписані, вони мають своє цільове призначення. Просто об’єкти, на які вони виділені, ще не здані. Щоб вони просто не залишалися без діла на рахунках, ми їх задіюємо в депозит і заробляємо на цьому. Торік ми заробили в такий спосіб 70 млн. грн. Як тільки об’єкти будуть здані, ми забираємо з депозиту кошти і розраховуємося з виконавцем», – розповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *