ОСТАННІ НОВИНИ

Двом львів’янам, що вчинили близько десяти крадіжок, загрожує до шести років тюрми

Олександр Косик

|

У Львові судитимуть зловмисників, причетних щонайменше до десяти квартирних крадіжок. Обом чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Личаківський відділ поліції звернувся 47-річний житель Львова. Чоловік повідомив, що наприкінці листопада минулого року невідомі особи, пошкодивши вікно, проникли у його квартиру в одному із будинків на вулиці Пекарській. З помешкання зловмисники викрали газовий котел марки «Viesmann Vitopend», орієнтовна вартість якого становить близько 18 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до цієї та ще дев’яти аналогічних крадіжок, скоєних у Львові та на Яворівщині, причетний раніше судимий 30-річний львів’янин. Разом із приятелем вони проникали у квартири, де проводились ремонтні роботи, та викрадали з них усе більш-менш цінне. Пересувались зазвичай орендованим автомобілем, видаючи себе за таксистів.

Обоє зловмисників затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їх вчинення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Наразі досудове розслідування завершене. Обвинувальний акт скеровано до суду на розгляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *