ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний 18-річний юнак побив дільничного офіцера поліції

Юлія Шпак

|

У Львові п’яний юнак наніс тілесні ушкодження дільничному офіцеру поліції. Поліцейський намагався припинити правопорушення у студентському гуртожитку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

До дільничного офіцера Залізничного відділу поліції 28 лютого близько 16.30 за допомогою звернулася завідувач гуртожитку одного з львівських професійних училищ. Жінка повідомила, що троє хлопців, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, намагаються зайти в приміщення закладу, при цьому поводять себе неадекватно, хамлять і нецензурно висловлюються до працівників гуртожитку та його мешканців.

Прибувши на місце події і представившись працівником поліції, офіцер висловив вимогу припинити протиправні дії. Однак юнаки не відреагували, а один з них наніс тілесні ушкодження поліцейському.

На місце події прибули працівники поліції охорони та екіпаж патрульної поліції. Припинивши правопорушення, поліцейські доставили хлопців у відділ поліції та встановили їхні особи. Ними виявились троє 18-річних львів’ян.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *