ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловіка «посадили» на 10 років за розбій та незаконний збут холодної зброї

Юлія Шпак

|

Львів’янин доведеться провести 10 років за ґратами за розбій та незаконний збут холодної зброї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За участі Львівської місцевої прокуратури №1, Сихівським районним судом м. Львова винесено вирок 43-річному львів’янину, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) ч.2 ст.263 (носіння,виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) КК України.

«Минулоріч у січні, зловмисник перебуваючи неподалік гуртового ринку «Шувар» здійснив напад на 42-річного чоловіка, наніс йому множинні удари по голові та заволодів грошовими коштами, золотими прикрасами, а також мобільним телефоном потерпілого», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Крім цього, обвинувачений у січні 2017 року незаконно збув мисливський ніж, який згідно з висновком експерта відноситься до мисливських ножів загального призначення та являється холодною зброєю колюче-ріжучої дії.

Прокуратура у суді довела провину розбійника. Йому призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *