ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульна поліція Львівщини поповнилась ще 30 новобранцями

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 1 березня, ще 30 патрульних склали присягу на вірність українському народові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Урочистості провели на території Львівського державного університету внутрішніх справ, відтак і викладачі, які 4 місяці навчали новобранців долучилися до цієї приємної події. Усі патрульні пройшли відповідний курс навчань і готові до несення служби. Вже у п‘ятницю 2 березня, інспектори вийдуть на службу, як у Львові, так і на дороги державного значення.

«Скільки б вас не виходило на лінію, стільки повинно повернутися. Щоб травми оминали, терпіння вашим близьким, рідним. Вам витримки, адже як будете подавати себе, як будете ставитися до громадян, таке ставлення буде і до всієї Національної поліції» – з такими настановами, взяв патрульних під свою опіку начальник Управління патрульної поліції Роман Пилипенко.

Для захисту громадян поповнили лави патрульної поліції Львівської 9 жінок та 21 чоловік.

Нагадаємо, 2 лютого 112 новобранців патрульної поліції Львівської області склали присягу на вірність українському народу.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *