ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині два автомобілі через ожеледицю злетіли у кювет

Юлія Шпак

|

Вчора на Львівщині два автомобілі через ожеледицю злетіли у кювет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

28 лютого о 15:42 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в сел. Східниця Бориславської міської ради на автодорозі місцевого значення з’їхав у кювет та не може самостійно виїхати автомобіль «Fiat». Місцеві рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль.

О 19:00 рятувальники отримали повідомлення про те, в м. Буськ на автодорозі Буськ-Красне внаслідок ожеледиці автомобіль «Nissan Terrano» з’їхав у кювет. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль з кювету.

О 20:35 в с. Дережичі Дрогобицького району внаслідок ожеледиці автомобіль швидкої допомоги «Peugeot Boxer» з’їхав у кювет. Пожежно-рятувальним відділенням проводилось роботи по буксируванню автомобіля з кювету.

О 21:19 в м. Пустомити на вул. Садова внаслідок ожеледиці автомобіль «Renault Express» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по буксируванню автомобіля з кювету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *