ОСТАННІ НОВИНИ

Жителям Львівщини пропонують захистити свої домівки за півціни

Олександр Косик

|

З метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 1 по 17 березня поліція охорони проводить весняну соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону 2018». Про це Львівському порталу повідомили в управлінні поліції охорони Львівської області.

 

У зазначений період підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а точніше – ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконують за половину їх вартості.

Крім того, учасникам антитерористичної операції на Сході України та родинам загиблих учасників АТО поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-ти відсотковою знижкою на монтажні роботи.

Для прийому, обробки та контролю відпрацювання звернень працює Контактно-інформаційний центр систем безпеки поліції охорони. Усі звернення фіксуються та обробляються за допомогою технічних засобів у напівавтоматичному режимі. Це дає змогу в будь-який момент контролювати стан виконання заявки.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону власність громадян гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання, на пульт поліції охорони надійде сигнал «Тривога» й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних поліцейських охорони прибуде на місце події за кілька хвилин, щоб завадити зловмисникам заволодіти майном, яке перебуває під охороною.

Для замовлення охорони звертайтесь за телефонами 080, 099, 097, 073 – 050 22 20;

Телефон чергової частини Управління поліції охорони у Львівській області 032-252-30-87

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *