ОСТАННІ НОВИНИ

Усі школи Дрогобича і Стебника закрили до кінця тижня через велику кількість захворілих учнів

Катерина Родак

|

Усі школи Дрогобича та Стебника через високу захворюваність на ГРВІ зупинили навчання. Поки що таке обмеження триватиме до кінця тижня.

 

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Дрогобицької міської ради, таке рішення сьогодні, 19 лютого, прийняла коміія з питань ТЕБ та НС. Відповідне рішення було прийнято на підставі рекомендації Дрогобицького міжміського відділу Львівського обласного лабораторного центру.

Як повідомив начальник відділу освіти міськради Дрогобича Петро Сушко, впродовж минулого тижня та сьогодні зранку у школах було проведено моніторинг відсутності учнів. Згідно з даними кількість відсутніх учнів становить 20-30%, з яких 18,9% — через захворювання на ГРВІ.

З метою недопущення зростання показника захворюваності серед учнів ЗОШ та розбалансованості навчально-виховного процесу, рішення комісії є правильним та необхідним, — вважають у відділі освіти ДМР.

Впродовж наступних вихідних у школах міст Дрогобича та Стебника буде здійснено черговий моніторинг захворюваності учнів. І на основі отриманих даних у понеділок, 26 лютого, комісія з питань ТЕБ та НС прийме рішення про відновлення навчально-виховного процесу або ж оголошення карантину.

 

Нагадаємо, у Львові зупинено навчання у 21 школі. Перелік є за цим лінком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *