ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі львівські патрульні оштрафували дев’ятьох п’яних водіїв

Олександр Косик

|

Протягом ночі у Львові було складено 9 протоколів за нетверезе водіння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

На вулиці Виговського патрульні помітили автомобіль Porsche Cayenne, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування у керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку чоловік відмовився, тому на нього склали протокол за ст. 130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

На проспекті Чорновола патрульні зупинили автомобіль Maserati Levante, водій якого не включив світловий покажчик повороту при зміні напрямку руху. В чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій забажав поїхати для перевірки до медичного закладу проте коли його туди доставили – він відмовився її проходити. На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП.

На вулиці Під Дубом екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mercedes-Benz GL350. Водій перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. На чоловіка склали протокол за нетверезу їзду.

Загалом за ніч патрульні склали 9 таких протоколів. Всі справи передадуть до суду. Водіям загрожує відповідальність у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами строком на 1 рік та штраф у розмірі 10200 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *