ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні «озброїлись» пензлями і замалювали двісті написів із наркорекламою у Львові

Дарина Смеречанська

|

У рамках кампанії «Стоп наркотик» у Львові вже замалювали близько 200 написів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Так, сьогодні патрульні та активісти з громадських організацій «Вільні Люди-Львів», «Молодіжний Націоналістичний Конгрес-Львів» із самого ранку вийшли очищати вулиці Галицького району від відкритої реклами наркотиків.

«Озброївшись» фарбою, пензлями та рукавичками, вони замальовували на стінах львівських будинків адреси сайтів наркодилерів. Лише за кілька годин вдалося усунути близько 200 таких написів на 42 центральних вулицях.
Впродовж тижня львів’яни долучалися до громадської кампанії «Стоп наркотик» і відзначали на онлайн карті адреси написів із фото.

«Моніторинг міста продовжується, тому закликаємо долучатися усіх небайдужих. Попереду ще сотні написів, які замалюють ініціативні групи. Приєднуйтеся аби зробити місто безпечнішим. Долучитись до громадської ініціативи «Стоп Наркотик» у Львові може будь-хто охочий», – наголошують патрульні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *