ОСТАННІ НОВИНИ

У березні Львів та Ольштин з’єднає новий бюджетний авіарейс

Соломія Григор'єва

|

З березня авіакомпанія LOT відкриває нове  авіасполучення між Львовом та Ольштином. Літаки будуть літати двічі на тиждень: у вівторок та суботу. Про це сьогодні на прес-конференції розповіли представники LOT, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Ми вже 25 років безперервно літаємо до Львова. А зараз ми очікуємо новий рейсу Львів-Ольштин, який стартуватиме 27 березня цього року. Рейс літатиме два рази в тиждень. Літак зі Львова вилітатиме о 1.40 і за півтори години він буде вже у Ольштині. Зворотній рейс буде здійснювались о 3.00 ночі», – розповіла менеджер  авіакомпанії LOT у Західній Україні Христина Кернитська.

Зазначимо, що один рейс вміщатиме у себе 78 пасажирів.

Ціни на квитки обіцяють дуже привабливі, адже тарифи побудовані за принципом лоукостів.

«Хочу подякувати компанії LOT за те, що вони дають змогу ще легше дістатися до Львова і зі Львова. Сьогодні, відкриваючи авіасполучення, для міста це в значній мірі є розвиток економіки. Тому ми з боку міста готові з туристичними компаніями і з самою авіакомпанією, щоб випрацювати якісні туристичні продукти. До прикладу організацію шатлів для нічних рейсів. Окрім того, є дуже важливим питання контенту. Якщо ми сьогодні налаштовуємо кооперацію з різними містами, ми готові допомогти всіма контактами, щоб іноземним компаніям було легше вести співпрацю з містом», – зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *