ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє братів пограбували та підпалили квартиру

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці затримали двох братів, які пограбували квартиру та влаштували пожежу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У Новороздільське відділення поліції 12 лютого вночі за допомогою звернувся 33-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в його квартиру проникли двоє зловмисників, викрали його особисті речі та вчинили підпал.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, близько 4.00 у квартиру заявника, пошкодивши вікно, проникли двоє чоловіків. Вони нанесли господарю кілька ударів, викрали настільний годинник, незначну суму грошей та втекли. Доки чоловік оговтувався від того що сталось, зловмисники повернулись у приміщення, підпалили шафу та знову втекли. Тоді потерпілий, загасивши пожежу, зателефонував у поліцію.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетні брати віком 17 та 19 років, обидва мешканці Нового Роздолу.

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Брати затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *