ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні по слідах крові розшукали підстреленого собаку

Омелян Шевчук

|

Львівські патрульні по слідах крові розшукали підстреленого собаку та викликали йому допомогу. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівської області.

 

За даними правоохоронців, вчора вдень патрульні 4 батальйону отримали виклик про те, що на вулиці Миколайчука лежить невідома особа, а поруч собака, яка не дає змоги підійти до людини. Коли патрульні приїхали на місце події, то не виявили нікого, натомість побачили рясні плями крові.

Інспектори попрямували за слідами і орієнтовно через 60 метрів вони виявили великого собаку, який стікав кров’ю. Патрульні викликали працівників ЛКП «Лев», які прибули за лічені хвилини.

Під час рентгену, медики повідомили, що ймовірно у собаку хтось вистрілив з пневматичної зброї. Через набряк, собаці вставили ендотрахеальну трубку для штучної вентиляції легень. Куля поки залишається всередині, адже стан собаки важкий.

Із заявником, який зробив виклик із стаціонарного телефону, на зв’язок вийти не вдалося. Працівники ринку неподалік, сказали, що собака місцевий і вони його частенько підгодовують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *