ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за хабар судитимуть сільського голову

Олександр Косик

|

На Старосамбірщині судитимуть сільського голову за отримання ним 33 тисяч гривень неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За процесуального керівництва прокуратури області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно одного із сільських голів Старосамбірського району Львівської області, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди).

Нагадаємо, що сільський голова отримав неправомірну вигоду у сумі 33 тис. грн за сприяння у прийнятті рішення про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва на території сільської ради.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Старосамбірського районного суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *