ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти зробили подарунок дітям будинку-інтернату з Дніпропетровщини

|

Львівські курсанти зробили подарунок вихованцям будинку-інтернату з Дніпропетровщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії СВ.

 

Близько десятка дітей з Верхньодніпровського дитячого будинку-інтернату № 2 отримали від майбутніх офіцерів книжки та різноманітне канцелярське приладдя. Гроші для цих подарунків курсанти зібрали, виступаючи у вертепі під час Різдвяних свят.

За словами одного з учасників вертепу курсанта Дмитра Артеменка, головною метою створення цього колективу було подарувати частинку добра дітям, котрі його потребують.

«Я сам з Півдня України. На жаль, там таких традицій не збереглося. Тому і для себе це було цікаво. І я дуже радий, що сьогодні ми змогли передати дітям подарунки, куплені на зібрані гроші. Надзвичайно приємно бачити посмішки на їхніх обличчях, усвідомлювати, що ми змогли їм хоча б трохи допомогти, а декому, навіть, здійснити мрію», — розповідає Дмитро.

Вихованці будинку-інтернату та їхні наставники, у свою чергу подякували курсантами за чуйність, а також щирими оплесками подякували їм за виконання колядок.

Як розповіла працівник Верхньодніпровського дитячого будинку-інтернату № 2 Любов Бондар, у їхньому закладі виховується близько 170 дітей, які, власне, і потребують такої допомоги, а головне — теплоти та любові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *