ОСТАННІ НОВИНИ

Частину приміщень ТРК «Львів» біля Високого замку здають в оренду

Катерина Родак

|

ПАТ  “Національна суспільна телерадіокомпанія України” здаватиме в оренду три приміщення студії колишньої ТРК «Львів», що біля Високого замку. Два невеликих приміщення уже мають нових орендарів, для великого офісу нового господаря ще шукають.

 

Ще у грудні 2017 року НСТУ опублікувала на Prozorro оголошення про пошук орендатора для 91,3 квадратних метрів офісного приміщення на третьому поверсі студії на вул. Високий замок, 4. Мінімальна орендна плата, яку пропонує суспільна телерадіокомпанія – 26 тисяч 477 гривень на місяць. Кінцевий термін подання пропозицій минув ще 12 грудня 2017 року, проте охочих взяти це приміщення в оренду так і не знайшлось. Вочевидь, НСТУ оголосить нові торги.

Водночас НСТУ вдалось знайти орендарів для двох приміщень колишньої ТРК «Львів» на першому поверсі.

Так, на оренду підсобного приміщення площею 17,70  кв. м торги відбулись 1 лютого і переможцем став єдиний  учасник – ФОП «Шубенко Юрій Васильович». Як повідомив підприємець Львівському порталу, у приміщенні він облаштує стоматологічний кабінет. Наразі тривають роботи з підготовки до ремонту.

Також нового орендаря знайшли і для 22 квадратів приміщення, де колись був магазин.

Свою пропозицію на цей лот подав лише ФОП “Крет Роман Григорович”, який і переміг у аукціоні. З ним наразі ще укладається угода. Згідно інформації Youcontrol, підприємець займається роздрібною торгівлею газетами та канцелярськими товарами в спеціалізованих магазинах. Тому можна припустити, що на місці колишнього магазину з’явиться газетний кіоск. Додамо, що дружина Романа Крета Людмила Крет працює головним бухгалтером у Львівській філії НСТУ.

Відомо також, що Львівське обласне радіо може влітку «з’їхати» з приміщення на Князя Романа,6.

Як повідомляв Львівський портал, конфлікт між звільненими працівниками ТРК «Львів» та новим керівництвом призвів до пікету медійниками приміщення телеканалу 25 січня 2018 року. Також 30 січня звільнені журналісти ТРК «Львів» та «Львівського радіо» пікетували Львівську обласну раду.  Згодом у Львові відбулась публічна дискусія щодо реформування телебачення, під час якої розгорілась не одна перепалка між колишніми працівниками ТРК “Львів” та командою реформаторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *