ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальники понищили клумби на площі Святого Юра

Андрій Котенський

|

Сьогодні, 8 лютого, комунальні служби міста Львова розчищали від снігу та обледеніння площу Святого Юра. Довкола пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому працювала також важка техніка, яка змітала сніг разом із частиною клумб, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

 

Судячи із слідів на снігу, важка техніка комунальників не лише понищила бордюри клумб, а взагалі – їздила через них навпростець.

Нагадаємо, що сьогодні триває візит до Львова прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. У  ці хвилини у прем’єра зустріч із духовенством.

Як писав Львівський портал, ще рік тому завдяки сприянню народних депутатів та прем’єра із держбюджету України виділили 20 мільйонів гривень на реставрацію комплексу споруд собору святого Юра у Львові. Тут варто додати, що тендер на реставрацію виграв «Союз інвалідів України», і жодні роботи досі не розпочалися.

Раніше у Львівській ОДА повідомили про те, що у програму робочої поїздки Володимира Гройсмана входять три локації: зустріч із студентами УКУ, огляд робіт у Львівському перинатальному центрі, а також відвідування ІТ компанія «SoftServe», де підпишуть угоду з ЄБРР про альтернативні види енергетики.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *