ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські затримали чоловіка, який викрав позашляховик

Юлія Шпак

|

Патрульні спільно з поліцією охорони затримали підозрюваного у викраденні автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Сьогодні всім екіпажам патрульної поліції надійшло орієнтування про викрадений позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, орієнтовно о 15 годині. Оголосили план перехоплення. 602 екіпаж 3 батальйону патрульної поліції помітив як даний транспортний засіб рухався у напрямку виїзду з міста у супроводі ще одного автомобіля. Залучивши ще 6 екіпажів патрульних, переслідували втікача орієнтовно 10 хвилин.

Під час переслідування, зловмисник здійснив ДТП, однак далі продовжив рух. Автомобіль супроводжувач на вулиці Замарстинівській намагався відтіснити патрульний автомобіль. Інспектори випередили невідомого і продовжили переслідування та загнали підозрюваного фактично у глухий кут.

Саме у цей момент на перехресті вулиць Мазепи-Миколайчука перебував екіпаж Управління поліції охорони у Львівській області, який також отримав орієнтування через лінію 102 про викрадення автомобіля. Вони оперативно вибігли і затримали підозрюваного, який вибіг з автомобіля аби втекти. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Фото: патрульна поліція Львівської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *