ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть чоловіка, який незаконно відчужив нежитлове приміщення у Львові вартістю майже 10 мільйонів

Юлія Шпак

|

Судитимуть мешканця Львівщини, який незаконно відчужив 350 м² майна у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, до Шевченківського районного суду м. Львова скеровано обвинувальний акт стосовно уродженця Львівщини, який у період січня-червня 2016 року здійснив підроблення офіційних документів юридичної особи, де був співвласником, та які згодом подав державному реєстратору для внесення змін до установчих документів.

«Фальшиву документацію чоловік зареєстрував у одного із приватних нотаріусів, таким чином незаконно відчужив нежитлове приміщення у Львові загальною площею близько 350 м², вартістю майже 10 млн грн (без урахування ПДВ)», – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування, за клопотанням прокуратури, на вказане приміщення було накладено арешт.

Також зазначається, що вказаною особою у власність товариства з обмеженою відповідальністю повернуто це нежитлове приміщення.

До обвинуваченого судом застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Санкція інкримінованої зловмиснику ч.3 ст.206-2 КК України (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), передбачає покарання у вигляді до 10 років ув’язнення, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *