ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові молодик побив та обікрав студента у його ж квартирі

Олександр Косик

|

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу на студента. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано судом міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

В Личаківський відділ поліції надійшла заява від 21-річного жителя Львова. Студент повідомив, що 16 січня близько 01.15 в квартиру у будинку на вулиці Липківського, де він мешкає, через незачинені двері зайшов незнайомець. Вдаривши юнака по голові та погрожуючи фізичною розправою, зловмисник заволодів ноутбуком, гітарою та двома мобільними телефонами. Загальна сума заподіяних збитків становить близько 27 000 гривень.

Правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 20-річний житель міста Новий Розділ. За рішенням суду його було взято під варту та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *