ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 17-річний юнак смертельно підрізав власного дядька

Соломія Григор'єва

|

В Пустомитівському районі поліцейські затримали неповнолітнього, причетного до смерті родича. Під час сварки юнак заподіяв чоловікові п’ять ножових поранень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Подія сталася сьогодні, 31 січня. У Пустомитівський відділ поліції близько опівночі надійшла інформація від медиків про те, що в одному з сіл району до приїзду «швидкої допомоги» помер 49-річний місцевий мешканець.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Експерти виявили на тілі загиблого п’ять колото-різаних ран, одна із них – в ділянку стегнової артерії, що викликало крововтрату і призвело до смерті чоловіка.

Працівники Пустомитівського відділу поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області встановили особу зловмисника.

«До вчинення злочину причетний 17-річний племінник померлого, з яким вони проживали в одному будинку. Між чоловіками, які тривалий час перебували у неприязних стосунках, виник черговий конфлікт, який переріс у бійку. Юнак, схопивши ніж, кілька разів поспіль вдарив ним родича», – повідомив начальник Пустомитівського відділу поліції полковник поліції Роман Білик.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Юнаку оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Його вчинення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування, призначено низку експертиз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *