ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Панночка» завітала до курсантів

Омелян Шевчук

|

Львівським курсантам подарували різдвяний концерт від дитячого вокально-хореографічного ансамблю «Панночка». Про це Львівському порталу повідомили у Прес-службі Національної академії СВ.

 

Незабутнє свято пісні й танцю подарував творчий дівочий колектив майбутнім захисникам Вітчизни. Впродовж кількох годин у Центрі культури та дозвілля Національної академії сухопутних військ тривав різдвяний концерт.

Львівські «панянки» представили на суд курсантської аудиторії напрочуд насичену програму. Улюблені загальновідомі та нові колядки у супроводі оркестру народних інструментів, цікаві хореографічні композиції, а головне – добрий настрій, яким діти радо поділилися із майбутніми офіцерами – це все створило святкову атмосферу причетності до одного із головних християнських свят.

Варто зазначити, що цей концерт далеко не перший приклад співпраці навчального закладу із дитячим вокально-хореографічним ансамблем «Панночка» храму Різдва Пресвятої Богородиці під керівництвом художнього керівника та балетмейстера Ігора Федака. Юні львівські панянки неодноразово брали участь у концертних програмах, присвячених визначним датам, що відбувалися у стінах Академії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *