ОСТАННІ НОВИНИ

Що два дні по ДТП: вночі у Львові затримали небезпечного водія

Соломія Григор'єва

|

Цієї ночі патрульні затримали водія-порушника, у якого в суботу вже відібрали права. Про це Львівському порталу повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

 

Сьогодні, 30 січня, близько 4 години ранку патрульні помітили, як з вулиці Гнатюка по зустрічній на проспект Свободи виїхав автомобіль «Шкода Октавія». На вимогу про зупинку водій не зреагував. Патрульні залучили ще екіпажі на допомогу, однак автомобілю вдалося відірватися. Вже за дві години копи отримали виклик про ДТП на вулиці Винниченка. Коли вони приїхали на місце, то до них підійшов чоловік, який сказав, що керував автомобілем, не впорався з кермом, врізався в припаркований автомобіль та злетів з дороги. Водій був у тверезому стані. На нього оформили протокол за скоєну ДТП.

Додам, що у суботу, 27 січня, це й водій вже притягувався до адмінвідповідальності. Патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян, що водій автомобіля «Шкода», порушує правила дорожнього руху, створює аварійні ситуації і вказали вулицю, якою він рухається. Коли патрульні виявили цей автомобіль, то водій ледь не наїхав на пішохода на пішохідному переході. Автомобіль зупинили. На нього винесли постанову за згадане порушення. Чоловік дуже нервував і поводився дивно. Він погодився пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння – 0,34 проміле.  У нього вилучили посвідчення і склали протокол за керування в нетверезому стані.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *