ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада віддала під приватизацію приміщення на вулиці Винниченка

Соломія Головіна

|

Депутати Львівської обласної ради дозволили віддати під приватизацію шляхом викупу приміщення на вулиці Винниченка,1 у Львові площею 119 кв.м. Відповідне рішення обласні обранці прийняли сьогодні, 30 січня, під час сесійного засідання, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Варто зазначити, що орендує приміщення ТзОВ «Інститут геоінформаціних систем».

Як під час обговорення зазначив депутат Роман Кізима, приміщення є ласим шматком, оскільки розташовується у самому центрі Львова.

На цей закид начальник управління майном спільної власності ЛОР Микола Бандра відказав, мовляв, вони не є комерційно привабливий.

«Це є офісні приміщення третього поверху. Якщо орендар має можливість це приміщення викупити за нормальною ціною, я переконаний, це будуть суттєві надходження до бюджету. Це не є комерційно привабливі приміщення», – сказав посадовець.

Своєю чергою Роман Кізима наголосив, що інформація щодо непривабливості цього об’єкту є неправдивою і приміщення є добре відремонтовані.

«Як мінімум, щодо частини об’єктів, які йдуть шляхом викупу, є інтереси у депутатів та керівництва області», – заявив депутат.

Додамо, окрім об’єкту на Винниченка, депутати віддали під приватизацію ще один – у Великих Мостах на вулиці Шевченка, 71 площею 214 кв. м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *