ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Винників просять про нічну маршрутку зі Львова

Катерина Родак

|

На сайті електронних петицій Львівської міськради з’явилося голосування за запуск до Винник нічної маршрутки. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Як стверджує автор е-петиції, населення міста Винники станом на 2017 рік становить близько 20 тисяч осіб, що не поступається іншим мікрорайонам Львова.

«Місцеві мешканці працюють, навчаться, та відпочивають у Львові.
Наразі транспортне сполучення Винників і Львова обмежується кількома міськими маршрутками. Станом на сьогодні ці маршрути не задовольняють потреби винниківчан, а найпізніша маршрутка з центру Львова відправляється максимум о 21:00 з площі Митної. Враховуючи тісну інтеграцію Винників зі Львовом, пропоную відкрити додатковий нічний маршрут – Пл. Різні – Винники, з наступним маршрутом руху: Пл. Різні – вул. Б. Хмельницького – вул. Старознесенська – вул. Богданівська – вул. Тракт Глинянський – Лисиничі – Винники», – наголошує автор петиції.
У разі запровадження цього нічного маршруту, на думку автора, з’являться такі переваги:
• суттєво покращиться сполучення між Львовом та Винниками;
• додатково охопиться село Лисиничі, яке також достатньо інтегроване в суспільно-економічне життя Львова;
• з’явиться можливість дістатись у нічний час доби мешканцям  вул. Б. Хмельницького – вул. Старознесенська – вул. Богданівська – вул. Тракт Глинянський, які не охоплені до цього часу жодним іншим нічним маршрутом.
Зазначимо, що сьогодні до Винників вдень курсують львівські міські маршрутки маршрутки №40, 29, 36,5А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *