ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер новий автомобіль можна зареєструвати у центрі Львова

Олександр Косик

|

Сервісні центри МВС розширюють перелік послуг, які надають у центрі Львова. Відтак зареєструвати новий транспортний засіб тепер можна не лише в оновленому центрі на вулиці Данила Апостола, а й у його відділені в приміщені ЦНАПу. Про це Львівському порталу повідомили у секторі персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

 

З п’ятниці, 26 січня, у відділенні сервісних центрів МВС, яке працює у приміщенні ЦНАПу на вулиці Левицького, 67, окрім заміни посвідчення водія та видачі довідок про несудимість можна:

  • зареєструвати новий транспортний засіб;
  • перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі зміною прізвища/місця проживання фізичних осіб, зміною найменування/адреси юридичних осіб;
  • зняти транспортний засіб з обліку у зв’язку з вибракуванням.

«Вже більше двох місяців ми працюємо у приміщенні ЦНАПу, де  надаємо лише дві послуги – заміна посвідчення водія та видача довідок про несудимість. За цей час вже понад 1000 громадян отримали комфортний та швидкий сервіс в центрі Львова. Тому ми прийняли рішення збільшити перелік послуг в цьому відділенні і почали з тих, що не потребують створення додаткової інфраструктури як, скажімо, майданчик для експертного огляду», – розповідає в.о. начальника регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький.

Перелік необхідних документів, вартість послуг та усю додаткову інформацію можна дізнатись на сайті сервісних центрів МВС у Львівській області.

Нагадуємо, що у Львові також працює сучасний сервісний центр МВС за адресою вулиця Данила Апостола, 11. Тут можна отримати та замінити посвідчення водія, зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку транспортний засіб. Також працює екзаменаційний клас для складання іспитів зі знань правил дорожнього руху.

Отримати консультації та додаткову інформацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-19-88, а також на офіційній сторінці в Фейсбук, скористатися онлайн сервісами – на сайті lvv.hsc.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *