ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові школярі нагородили «класних» водіїв мотиваційними наліпками

Соломія Григор'єва

|

Патрульні разом з юними помічниками провели акцію для «класних» водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Сьогодні, помічники поліцейських та учні школи №70, під наглядом діючих офіцерів поліції, закликали водіїв дотримуватися правил дорожнього руху. Акція проходила біля пішохідних переходів та знаків «Проїзд без зупинки заборонено». Ті водії, які дотримувалися вимог правил дорожнього руху отримували від дітей наліпки на автомобіль з написами: «Класний водій», «Надійний водій», «За кермом я офлайн». Така соціальна ініціатива покликана підвищити правосвідомість водіїв та надати їм певний кредит довіри, адже всі власники транспортних засобів пообіцяли дітям, що будуть уважними за кермом та дотримуватимуться правил.

 

Нагадуємо, що нещодавно, за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, стартував соціальний проект #керуй, мета якого поширити серед усіх учасників дорожнього руху ідею, що правила дорожнього руху – не просто вимоги, а спосіб уберегти своє життя, життя своїх рідних, близьких та незнайомців, які опинилися поруч. Соціальна ініціатива Керуй закликає людей керувати не лише своїм автомобілем, а й власними емоціями, діями, а отже, – самим своїм життям.

Фото: ПП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *