ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія вимагає знесення двох скляних надбудов на Беринди та Чупринки

Олександр Косик

|

Під час сьогоднішнього, 25 січня, сесійного засідання Львівської міської ради було підняте питання скляних надбудов на будинках на вулицях Беринди, 3 та Чупринки, 62, передає Львівський портал.

 

Як повідомила начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, надбудова в будинку на вул. Беренди, 3 здана в експлуатацію близько 10 років тому і має усі дозвільні документи. Щодо надбудови на вул. Чупринки, 62, то управління охорони історичного середовища звернулося до власника повернути її в первинний вигляд.

«Надбудова в будинку на вул. Беринди, 3 має усі дозвільні документи і була здана в експлуатацію приблизно 10 років тому. Тобто, її встановлення погоджене в усіх інстанція багато років тому.

Щодо скляної надбудови на вул. Чупринки, 62, то ця надбудова була в будинку, однак вона була цегляною. Тому ми звернулися до власника, повернути її до первинного вигляду, тобто виконати в тому матеріалі, в якому вона була на початку», – розповіла Лілія Онищенко.

Як підкреслив міський голова Львова, схожа ситуація була з надбудовую в центральній частині міста на будівлі «Гранд Готелю». Однак власник з розумінням поставився і демонтував скляну надбудову.

«Щодо надбудови на вул. Беринди – це питання принципове, цього МАФу там бути не може. Те саме стосується вул. Чупринки», – зазначив А.Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *