ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський геріатричний пансіонат під загрозою закриття

Вероніка Рой

|

Львівський геріатричний пансіонат можуть закрити через неналежне дотримання правил пожежної безпеки. Про це сьогодні, 24 січня, під час прес-конференції повідомив заступник начальника ГУ Державної служби з надзвичайних ситуації у Львівській області Юрій Кагітін, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За його словами, судове засідання по цьому питанню заплановане на 31 січня 2018 року.

«Після того, як ми неодноразово давали приписи, і після проведення контрольної перевірки, а саме у жовтні минулого року, ми подали позов до суду щодо усунення певних недоліків у закладі. Якщо ж вони не будуть усунені, то суд може прийняти рішення про призупинення подальшої роботи Львівського геріатричного пансіонату», – пояснив він.

Також Юрій Кагітін зазначив, що на сьогодні у Львівському геріатричному пансіонаті виправили вже 95% недоліків.

«Ця судова справа тягнеться вже більше 4 місяців, і хочу наголосити, що керівництво даного пансіонату виконало велику роботу з покращення пожежної безпеки. Залишається лише один недолік – це облаштування пожежної сигналізації, яка потребує досить великих затрат», – розповів він.

В той же день, на коли заплановане судове засідання – 31 січня 2018 року, відбудеться сесія Львівської обласної ради, де мають виділити гроші на усунення недоліків з протипожежної безпеки. За попередніми даними, йдеться про два мільйони гривень.

«На даний час ми передбачаємо вирішення цього питання таким чином, щоб вийти з клопотанням до суду про перенесення розгляду даного питання для того, щоб дати декілька місяців для виділення цих коштів Львівському геріатричному пансіонату», – додав заступник начальника ГУ Державної служби з надзвичайних ситуації у Львівській області.

Більше про геріатричний пансіонат Львівський портал писав тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *