ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 15-річний юнак зі спільником поцупив сейф із дитячого садочку

Олександр Косик

|

На Стрийщині зловмисники викрали сейф з дитячого садочку. До вчинення правопорушення причетні двоє юнаків, один із них – неповнолітній. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У Стрийський відділ поліції 18 січня надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району невідомі проникли у дошкільний навчальний заклад, звідки викрали гроші та інше майно.

«Як з’ясували працівники кримінальної поліції, до крадіжки причетні 15-річний мешканець цього ж села та 20-річний стриянин. До приміщення садочку молодший із спільників проник через вікно, яке відчинив напередодні, коли відводив сюди свою сестричку. Знайшовши там ключ від вхідних дверей, він впустив приятеля і удвох вони винесли із закладу металевий сейф, в якому знаходилися гроші, документи та інші речі», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *