ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродівському районі рятувальники витягли з каналу зубра

Юлія Шпак

|

У Бродівському районі рятувальники витягли з меліоративного каналу зубра. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Так, 20 січня о 17.21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Збруї Бродівського району в лісовому масиві в меліоративний канал впала тварина. До місця виклику негайно виїхало пожежно-рятувальне відділення 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Броди. Як з’ясувалось на місці події у канал глибиною 3 м впав зубр, ногами провалився під лід та самостійно не може вибратись.

«На момент прибуття рятувальників до місця виклику тварина вже була знесилена та була загроза її переохолодження. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотузки проведено роботи по витяганню тварини на поверхню. Через тривалий час перебування зубра в каналі з водою тварина зазнала значного переохолодження та самостійно не могла рухатись, то ж для її порятунку проведено роботи по зігріванню. Так Було привезено соломи та обкладено тварину», – йдеться у повідомленні рятувальників.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *