ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятеро дітей зі спортивної команди отруїлися чадним газом у Львові

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні вранці в будинку на вулиці Залізнична чадним газом отруїлося восьмеро людей, серед них п’ятеро дітей, які є членами спортивної команди Києва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, 17 січня о 5.00 від диспетчера КП ЛОР «Львівський обласний центр медицини катастроф» надійшло повідомлення, що о 3.44 в будинку на вул. Залізнична отруїлись чадним газом восьмеро людей, в тому числі п’ятеро дітей (члени дитячої спортивної команди з м. Києва), які в стані різного ступеня важкості було госпіталізовано до медичних закладів.

Як поінформували у прес-службі Львівської ОДА, чадним газом отруїлися  учасники всеукраїнських дитячих змагань з настільного тенісу.

З-поміж яких п’ятеро юних спортсменів (двоє дівчат та троє хлопців) віком від 7 до 9 років та троє дорослих (один тренер та двоє батьків) віком 36, 40 та 44 років. Усі постраждалі були госпіталізовані в медичні заклади Львова.

Серед трьох дорослих, одна людина відмовилася від госпіталізації, а двом іншим в обласній клінічній лікарні проведено сеанс гіпербаричної камери й виписано з лікарняної установи. Юні спортсмени знаходяться під спостереженням медиків у Львівській МДКЛ та Львівській ОДКЛ з легким ступенем отруєння газом й їм нічого не загрожує. Дітям проведено увесь спектр необхідної медичної допомоги, здійснено усі аналізи крові, приписано відповідний питний режим і прогнозується, що до кінця дня 17 січня вони будуть виписані з лікарень і зможуть продовжити участь у змаганнях. Разом з госпіталізованими дітьми є їхні батьки та тренери.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *