ОСТАННІ НОВИНИ

Минуло доба на Донбасі пройшла без жертв

Олександр Косик

|

У результаті обстрілів з боку бойовиків російсько-окупаційних військ протягом минулої доби жоден захисник України не загинув і не був поранений. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, передає Львівський портал.

 

Зазначимо, що в районі проведення АТО спостерігається певне затишшя з боку окупантів, проте бойовики незаконних збройних формувань все ж таки здійснювали обстріли наших оборонних укріплень.

Загалом минулої доби в районі проведення Антитерористичної операції зафіксовано 3 прицільних ворожих обстріли.

Зазначимо, що ситуація в районі проведення АТО продовжує перебувати під контролем українських захисників.

Луганський напрямок

Тут зафіксовано один прицільний нетривалий обстріл в бік наших позицій. Близько 23 години ворог з гранатометів та великокаліберних кулеметів вів обстріл по захисниках Зайцевого.

Донецький напрямок

Протягом минулої доби зафіксовано 2 прицільних обстріли позицій українських військових з боку російсько-окупаційних військ.

З 17 години, протягом 40 хвилин, противник випустив по захисниках Широкиного 5 снарядів з міномету калібру 82 мм, супроводжуючи їх обстрілами з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Тривалий обстріл з боку окупантів відбувся по захисниках Кам’янки. З близько 16-ї, протягом майже двох годин, ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *