ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицькі правоохоронці викрили на шахрайстві головного бухгалтера підприємства

Олександр Косик

|

Правоохоронці Львівщини викрили факт внесення до інвентаризаційних описів підприємства завідомо неправдивих відомостей. Сума збитків склала понад 100 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У 2012 році, в ході корпоратизації, на одному з підприємств Дрогобицького району проводилась інвентаризація основних засобів та усього наявного майна, під час якої головний бухгалтер внесла до інвентаризаційного опису основних засобів неправдиву інформацію про фактичну наявність залізничних шляхів. Проте, як встановили правоохоронці, на час підписання актів 1545 погонних метрів відомчої залізниці фактично були відсутні.

За складання та видачу завідомо неправдивих офіційних документів, а також за внесення до офіційних відомостей завідомо неправдивих даних головному бухгалтеру повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *