ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові взялися за капітальний ремонт вулиці Пластової

Дарина Смеречанська

|

Розпочато капітальний ремонт вул. Пластової на відрізку від вул. Богданівської до вул. Бескидської. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Власне, капремонт вулиці Пластової на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської розпочався вчора, 11 січня. Виконує роботи ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1».Ціна робіт за договором – 38,9 млн. грн

Проектом передбачається заміна існуючого чавунного водопроводу діаметром 300 мм на новий водопровід діаметром 300 мм з поліетиленових труб. Існуючу напірну каналізацію з сталевих труб діаметром 300 мм  також мають замінити на нову з поліетиленових труб.

«Проектом також передбачено влаштування нової дощової каналізації. Планується заміна розподільчого газопроводу середнього тиску діаметром 500 мм, прокладеного через проїзну частину вул. Пластової на ділянці від ПК1+10 до ПК1+47. Також передбачається влаштування повітряної лінії зовнішнього освітлення з енергозберігаючими світильниками. В необхідних місцях закладатимуться резервні футляри», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *