ОСТАННІ НОВИНИ

Діти із Донбасу мандрували старовинним Львовом

|

Діти із міста Волноваха та села Преображенка Донецької області взяли участь у екскурсії Львовом. Захід відбувся в межах проекту «Схід-Захід разом». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Під час заходу 90 дітей із Донеччини оглянули визначні пам’ятки архітектури. Окрім цього малечі розповіли про життя видатних львів’ян та цікаві легенди з історії життя міста.

«Одним із завдань проекту «Схід-Захід разом» є надання допомоги дітям, які зазнають потрясінь військового часу. Більшість дітей зі східних та південних областей України не знають старовинних Різдвяних звичаїв та обрядів Західної України, тому ми радо долучаємось до організації цікаво та змістовного дозвілля для наших маленьких гостей. Висловлюємо дяку всім партнерам і благодійникам, які підтримують наші заходи задля корисної справи», – зазначила начальник відділу маркетингу та промоції управління туризму та курортів Львівської ОДА Марина Якушева.

Організатори заходу – благодійний фонд «Карітас СДС УГКЦ» у співпраці з управлінням туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

Окрім того у межах проекту «Схід-Захід разом» також у екскурсії Львовом взяли участь діти із міста Рубіжне Луганської області. Малеча ознайомилась із архітектурною спадщиною та оглянула міські краєвиди.

Як відомо, напередодні гості із Донбасу відсвяткували Різдво у галицьких родинах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *