ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдвяні свята поліція охоронятиме храми Львівщини

Юлія Шпак

|

У Різдвяні свята поліцейські забезпечуватимуть охорону публічного порядку біля усіх храмів Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, окрім храмів, які правоохоронці обстежуватимуть на наявність підозрілих та небезпечних предметів, основну увагу поліцейські приділятимуть центральним площам міст та сіл, де проводитимуться масові святкові заходи.

«На Львівщині налічується близько двох тисяч церков. Наше завдання – забезпечити публічний порядок під час богослужінь, а також у місцях, де проводитимуться святкові заходи. У Львові це, традиційно, історична частина міста, у районах – центральні площі. Окрім того, очікується що Львів відвідають багато туристів як з інших регіонів України, так і іноземців. Усі ці моменти ми передбачили», – розповів начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Мирон Чорній.

Урочисті та святкові заходи розпочнуться 6 січня і триватимуть до 9 січня. Просимо Вас дотримуватись правил поведінки у публічних місцях, не порушувати правопорядок та бути взаємоввічливими. Не зловживайте спиртним.

У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Також нагадуємо – у період зимових свят зростає кількість квартирних крадіжок. Це зумовлено тим, що багато людей святкують не вдома,залишаючи помешкання без нагляду. З цього користають квартирні злодії. Тому, не забувайте про безпеку своїх помешкань, міцно їх зачиняйте,просіть сусідів придивитись за квартирою у час вашої відсутності та не повідомляйте іншим про свої плани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *