ОСТАННІ НОВИНИ

Військові музиканти дали концерт для українських воїнів, які проходять реабілітацію на Львівщині

Омелян Шевчук

|

Військові музиканти Національної академії сухопутних військ дали новорічний концерт для українських воїнів та членів їхніх сімей, які проходять реабілітацію на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАСВ.

 

Творчі колективи Військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного виступили перед бійцями ЗС України та їхніми близькими, котрі цими днями перебувають на відпочинку й проходять реабілітацію у нещодавно відкритому Реабілітаційному центрі Навчально-спортивної бази зимових видів спорту МО України «Тисовець».

До слова, першою групою військовослужбовців, котрі проходять там реабілітацію, є бійці славетної 72-й окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, що зовсім нещодавно тримала оборону на найгарячішій ділянці фронту — на околицях Авдіївки.

Військовий оркестр видового військового вишу під керівництвом диригента підполковника Ігоря Дубно виконав для воїнів, їхніх дружин та дітей власні твори, а також всесвітньо відомі музичні композиції. Окрім того, перед військовослужбовцями та їхніми близькими виступили солісти й хореографічні групи оркестру За слова заступника начальника військового оркестру Національної академії сухопутних військ підполковника Ігоря Дубно, можливість виступити перед воїнами Українського війська, котрі зовсім нещодавно повернулись із зони АТО, є великою честю для всіх музикантів оркестру.

«Звичайно, що цим мужнім воїнам, та і їхнім близьким, необхідний зараз якісний відпочинок та душевна гармонія. Якщо перше на високому рівні забезпечує цей сучасний реабілітаційний центр, то ми, в свою чергу, можемо потурбуватись про друге, зокрема про музичні й естетичні потреби самих військовослужбовців», — зазначив заступник начальника Військового оркестру Національної академії сухопутних військ підполковник Ігор Дубно.

Від імені колективу та всіх відпочивальників бази її начальник підполковник Василь Пилипчак вручив колективу військового оркестру лист подяки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *