ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шукають проекти для міжнародної технічної допомоги

Омелян Шевчук

|

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада оголосили про початок прийому заявок на отримання співфінансування з обласного бюджету для проектів та програм міжнародної технічної допомоги (МТД) у Львівській області у I кварталі 2018 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Подавати заявки можуть органи місцевого самоврядування усіх рівнів; місцеві органи виконавчої влади; організації (підприємства), які уповноважені органами місцевого самоврядування (місцевими органами виконавчої влади), діють від їхнього імені та є виконавцями (співвиконавцями) проекту.

Заявники подають пакет документів на адресу департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації: вул. Винниченка, 18, каб. 113, м. Львів, 79000; телефон: (032) 261-30-78; електронні адреси: [email protected], [email protected].

Усі документи обов’язково підписує керівник організації-заявника. Документи подаються в електронній та паперовій формах.

Реєстрація запитів на отримання співфінансування проектів/програм міжнародної технічної допомоги у Львівській області у I кварталі 2018 року відбуватиметься до 31 березня 2018 р., щоденно з 10:00 до 16:00 год, крім суботи та неділі.

Із Порядком співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги з обласного бюджету можна ознайомитися тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *