ОСТАННІ НОВИНИ

Жукровський оскаржуватиме своє звільнення в суді

Соломія Григор'єва

|

Екс-начальник управління юстиції Львівської області Ярослав Жукровський оскаржуватиме своє звільнення в суді. Про це він заявив сьогодні, 2 січня, під час брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«28 грудня був підписаний наказ про моє звільнення. 29 грудня приїхали 3 особи з Міністерства юстиції України для того, щоб вручити мені цей наказ, але тоді мене на роботі не було. Отже, мене звільнено з посади начальника головного управління юстиції у Львівській області. Тому зараз я піднімуть в кабінет, ознайомлюсь з наказом і поставлю свій підпис, але сьогодні подам позов до суду. І я впевнений, що виграю цю справу, бо моє звільнення є незаконним», – сказав він.

«Чого мене звільнили? Може через те, що минулого року ми передали більше 50 автомобілів в зону АТО. Можливо через те, що минулого року я звільнив начальника відділу нотаріату Крохмального за те, що він практикував систему поборів. Може через те, що минулого року я звільнив керівника відділу банкрутства Галину Котик також через неправомірні речі. Може через те, що за результатами року в сфері виконання судових рішень Львівщина була однією з перших. Може навіть через те, що в листопаді я оголосив велику кампанію стосовно злісних неплатників аліментів і вони почали платити аліменти. Тобто варіантів є багато. Але я схиляюсь, що це все ж через юридичний мотив і його я буду встановлювати в судовому порядку», – додав Я. Жукровський.

В наказі про звільнення йдеться про те, що Ярослав Жукровський перевищив свої службові повноваження і дисциплінарна комісія Мін’юсту наводитись три пояснення, але екс-начальник у Львівській області з ними не згідний.

Висновок дисциплінарної комісії був затверджений 15 грудня і на підставі цього висновку державний секретар Міністерства юстиції України підписала наказ про звільнення.

Нагадаємо, раніше Львівський портал писав, що напередодні Нового року у Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області відбулися кадрові зміни. З посади керівника звільнено Ярослава Жукровського, який обіймав її з 2015 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *