У Львові затримали чоловіка, що погрожував людям іграшковою гранатою

Олександр Косик

|

Чоловіку, що погрожував людям іграшковою гранатою, загрожує кримінальна відповідальність. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Патрульної поліції Львова.

 

Вчора, 1 січня, на телефон «102» зателефонувала керівниця одного з закладів на вулиці Краківській та повідомила, що до них в приміщення зайшов чоловік та тримає в руках предмет, схожий на гранату. Заявниця самостійно вивела всіх відвідувачів на вулицю для їх безпеки. Невідомий на зауваження людей не реагував та почав погрожувати, що застосує гранату.

«Патрульні прибули на місце події та попередили чоловіка, щоб він не робив різких рухів. Йому провели поверхневу перевірку, в ході якої виявили два предмети, схожих на гранати. Чоловіка затримали та доставили до Галицького відділу поліції. Там встановили його особу: ним виявився 22-річний мешканець Києва. Справу передали слідчим», – йдеться у повідомлені.

Згодом експерти встановили, що предмети, схожі на гранати – це муляж. Проте чоловіку у будь-якому разі загрожує відповідальність передбачена ст.296 ч.4 Кримінального кодексі України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *