ОСТАННІ НОВИНИ

Головному лікарю Жидачівської лікарні, в якій через халатність медиків помер 11-річний хлопчик, призначили президентську стипендію

Соломія Григор'єва

|

Головному лікарю Жидачівської центральної районної лікарні Богдану Бойчуку Указом Президента призначено державну стипендію, як видатному діячу охорони здоров’я. Нещодавно цей медик став відомим тим, що у закладі, який він очолює, через халатність та некомпетентність помер 11-річний Роман Кулак. Про це на своїй сторінці у Facebook написав батько хлопчика Володимир Кулак, передає Львівський портал.

 

«За що головному лікарю в ЦРЛікарні в Жидачеві, Президент призначив дворічну премію? За халатні вбивства в тій жахливій лікарні, там не тільки мій син помер через халатність! Чи просто хтось не вивчив питання? Це жах!

Ось тепер у мене є відповідь чому та особа плювати хотіла на Львівський департамент і не виконує його наказів, дати догани лікарям винним у смерті мого сина! Це такий подарунок нам під ялинку? Чи може йому премія за виконання плану вбивств!?» – йдеться в обурливому повідомленні про Указ Президента України№457/2017 «Про призначення державних стипендій видатним діячам охорони здоров’я».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *