ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали зловмисника, який побив та пограбував львів’янку

Юлія Шпак

|

У Львові поліцейські затримали чоловіка за вчинення розбійного нападу. Зловмисник відібрав у жінки сумку, заподіявши їй тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Сихівський відділ поліції 14 грудня звернулася 57-річна львів’янка. За словами жінки, на вулиці Трильовського близько 08.00, коли вона йшла на роботу, на неї здійснив напад невідомий чоловік. Заподіявши потерпілій тілесні ушкодження, зловмисник відібрав сумку, в якій знаходилися документи, мобільний телефон та понад 20 000 гривень готівки. Загальна сума збитків склала майже 24 000 гривень. Лікарі діагностували у заявниці закритий перелом плечової кістки.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 39-річний місцевий мешканець. Зловмисник затриманий в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України. Викрадений мобільний телефон у нього вилучено.

Оскільки чоловік під час затримання чинив опір працівникам поліції, то його дії ще кваліфікуються за ч.2 ст.345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *