ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневичі хочуть перетворити пам’ятку архітектури у центрі Львова на готель-ресторан

Катерина Родак

|

Нардепи брати Дубневичі перепланують будинок-пам’ятку архітектури під готель-ресторан. Відповідне рішення сьогодні, 29 грудня, виносилось на розгляд виконавчого комітету Львівської міської ради ,передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, виконком розглянув питання «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. гр. Дубневичем Б. В., Дубневич Т. І., Дубневичем П. Б. житлових будинків № 26 та № 28 на просп. Т. Шевченка з пристосуванням під готельно-ресторанний комплекс».

За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, це – житловий будинок, площі якого фактично всі викуплені. Окрім того, будинок є пам’яткою архітектури.

Члени виконкому сьогодні це питання не погодили, оскільки ще немає наказу про використання житлових приміщень як нежитлові. Відтак рішення  перенесли і прийматимуть на одному із наступних засідань.

Як відомо, на першому поверсі будинку вже декілька років функціонує ресторан “Грушевський”, що належить братам Дубневичам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *